Om webbplatsen

Energiochklimatradgivningen.se erbjuder information inom energi- och klimatområdet till alla som är intresserade av att minska sin miljöpåverkan och sina energikostnader. Här får du veta hur webbplatsen fungerar.

Energimyndigheten står bakom denna webbplats

Webbplatsen ägs och förvaltas av Energimyndigheten. Energimyndigheten leder samhällets omställning till ett hållbart energisystem.

Energimyndighetens uppdrag - hållbar energi för alla Länk till annan webbplats.

Hantering av personuppgifter

Energimyndigheten är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats.

Hantering av personuppgifter

Kakor (cookies)

På energiochklimatradgivningen.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Du har rätt att få information om vilka kakor vi använder och hur du kan stänga av dem.

Om kakor

Tillgänglighet

Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda energiochklimatradgivningen.se. Hur tillgänglig webbplatsen är finns beskrivet i tillgänglighetsredogörelsen. Du kan även anmäla brister i tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse

Rekommenderade webbläsare

Energiochklimatradgivningen.se fungerar bäst i moderna webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av:

  • Microsoft Edge
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Safari.

Navigera med tangentbord

Du kan navigera med hjälp av tangentbordet i stället för mus. I de flesta webbläsare kan du navigera genom att använda tabb-tangenten för att navigera från en länk till nästa, och använd enter- eller returtangenten för att aktivera en länk.

Så öppnas länkar

Generellt öppnas länkar i samma fönster. Du kan själv välja om en länk ska öppnas i samma eller nytt fönster. Det gör du genom att till exempel välja "Öppna i nytt fönster" eller "Öppna i ny flik".

Ändra textstorlek och zooma

Du kan själv välja hur stor texten ska vara på energiochklimatradgivningen.se genom att göra inställningar på din enhet eller webbläsare.

För att göra innehållet på sidan större kan du ändra zoom‑nivån på sidan. Det gör du på olika sätt beroende på vilken webbläsare och vilken enhet du använder (dator, mobiltelefon, surfplatta).

 

Hjälpte informationen på sidan dig?

Vill du ha kostnadsfri rådgivning?

Välj kommun i listan för kontaktuppgifter till din energi- och klimatrådgivare. Rådgivningen är opartisk och kostnadsfri.